Afsnit 4: Minding the baby

Hør fjerde afsnit i podcastserien, ’En tryg start på livet’. I dette afsnit bliver du klogere på den 2-årige hjemmebaserede indsats, Minding the baby med fokus på den tidlige tilknytning mellem det lille barn og forældrene.

Lyt på SoundCloud: Afsnit 4: Minding the baby

Læs en transskription af afsnittet her (pdf)

 En to-årig hjemmebaseret indsats med fokus på den tidlige tilknytning mellem det lille barn og forældrene - det er omdrejningspunktet i forløbet Minding the Baby, hvor et tværfagligt team yder hjælp og støtte til sårbare familier. Hvad metoden præcis går ud på, og hvordan den kan hjælpe både det lille barn og forældrene, det bliver du klogere på i det her afsnit af “En tryg start på livet”.

Podcastserien er en del af Social- og Boligstyrelsens arbejde med ’Barnets første 1000 dage’, hvor målet er at give børn og familier i sårbare positioner en god start på livet.

Medvirkende

  • Anne Blom Corlin, Cand.psych.aut. Refleksivt Forum
  • Stinne Nygaard Andersen, familieterapeut, Tidlig Indsats – Vuggestedet, Familier, Børn og Unge, Socialforvaltningen, Aarhus Kommune
  • Helle Skovgaard, familieterapeut, Tidlig Indsats – Vuggestedet, Familier, Børn og Unge, Socialforvaltningen, Aarhus Kommune

Produktion

  • Vært og tilrettelæggelse: Astrid Bruun Bonnén
  • Musik og lyddesign: Thomas Banke Brenneche
  • Podcasten er produceret af GoLittle Creative for Social- og Boligstyrelsen

 

 

Social- og Boligstyrelsens podcasts

Kontakt

Jonathan Damm Aagaard Seldorf
S: Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her