Podcasts

Her på siderne, kan du høre en række podcasts som alle har fokus på målgruppen, sårbare småbørnsforældre. Formålet med disse podcasts er at formidle viden om faglige tematikker, der knytter sig til arbejdet med at støtte sårbare småbørnsfamilier i at sikre, at barnet får en god start på livet.

På siderne herunder, kan du finde to forskellige podcastserier under temaet, forebyggelse og tidlig indsats:

Hvert afsnit varer ca. 30 minutter.

Podcastene har også til formål at danne afsæt for faglig drøftelse, debat og interesse hos målgruppen, med henblik på, at udbrede viden om forskning, metoder og erfaringer på småbørnsområdet.

På SoundCloud kan du finde alle Social- og Boligstyrelsens forskellige serier af podcasts:

Find linket til Soundcloud her

Du lytter enten til podcasten ved hjælp af en podcast-app eller afspiller den direkte her på Social- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Har du en iPhone, en iPad eller en MacBook, kan du bruge appen ‘Podcasts’.

Hvis du bruger en PC eller har en android telefon, skal du hente en podcast app, f.eks. Spotify. På android-telefoner henter du en app via telefonens app store.

Du kan vælge at streame eller downloade podcasten. Hvis du streamer, afspiller du podcasten direkte over internettet. Alternativt kan du downloade podcasten i app’en. Det betyder, at du kan høre den senere på tidspunkter, hvor din mobil ikke behøver at være på nettet.

Kontakt

Jonathan Damm Aagaard Seldorf
S: Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her