Afsnit 2: Tryg tilknytning i dagtilbud

Hør andet afsnit i podcastserien, ’En tryg start på livet’. I dette afsnit bliver du klogere på arbejdet med at skabe tryg tilknytning i dagtilbud

Lyt på SoundCloud: Afsnit 2: Tryg tilknytning i dagtilbud

Læs en transskription af afsnittet her (pdf)

Foruden trygge relationer til forældrene er trygge relationer til det pædagogiske personale i barnets dagtilbud også afgørende for at give det lille barn en god start på livet.

I det her afsnit af podcastserien “En tryg start på livet” kan du høre mere om, hvorfor det er så vigtigt at have fokus på trygge relationer i dagtilbuddet, ligesom du også får gode råd og konkrete erfaringer fra arbejdet med den trygge tilknytning i dagtilbud.

Podcastserien er en del af Social- og Boligstyrelsens arbejde med ’Barnets første 1000 dage’, hvor målet er at give børn og familier i sårbare positioner en god start på livet.  

Medvirkende

  • Johanne Smith-Nielsen, lektor, Center for Tidlig Indsats og Familieforskning, Institut for psykologi, Københavns Universitet.
  • Sivi Svenning, psykolog, Børne- og Familiecentret, Odder Kommune

Produktion

  • Vært og tilrettelæggelse: Astrid Bruun Bonnén
  • Musik og lyddesign: Thomas Banke Brenneche
  • Podcasten er produceret af GoLittle Creative for Social- og Boligstyrelsen

Social- og Boligstyrelsens podcasts

Kontakt

Jonathan Damm Aagaard Seldorf
S: Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her