Afsnit 3: Når det er svært at blive far

Hør tredje afsnit i podcastserien, ’En tryg start på livet’. I dette afsnit bliver du klogere på hvordan man kan opdage fædre i krise og hjælpe dem til at håndtere farrollen.

Lyt på SoundCloud: Afsnit 3: Når det er svært at blive far

Læs en transskription af afsnittet her (pdf)

Det er ikke kun mødre, der kan få en fødselsdepression - fædre kan i næsten lige så stort omfang også få en fødselsdepression eller på anden måde komme i krise efter at være blevet far. Kriser, som det er vigtigt at opdage i tide, da det kan have afgørende betydning for fædrenes tilknytning til det lille barn - og for barnets udvikling i de tidlige leveår. I det her afsnit af “En tryg start på livet” bliver du klogere på, hvad der sker med en mand, når han bliver far, ligesom du også får gode råd og konkrete erfaringer til at opdage og hjælpe fædre i krise.

Podcastserien er en del af Social- og Boligstyrelsens arbejde med ’Barnets første 1000 dage’, hvor målet er at give børn og familier i sårbare positioner en god start på livet.

Medvirkende

  • Svend Aage Madsen, forskningsleder, Rigshospitalet, Specialist i Psykoterapi, Autoriseret psykolog
  • Lotte Louise Burgdorf, sundhedsplejerske, Område Amager, Københavns Kommune

Produktion

  • Vært og tilrettelæggelse: Astrid Bruun Bonnén
  • Musik og lyddesign: Thomas Banke Brenneche
  • Podcasten er produceret af GoLittle Creative for Social- og Boligstyrelsen

Social- og Boligstyrelsens podcasts

Kontakt

Jonathan Damm Aagaard Seldorf
S: Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her